Новини

Назад

У Маріуполі визначений кращий спортсмен січня

09 лютого 2018, 12:00
664
Спорт

В управлінні з фізичної культури та спорту міської ради відбулося нагородження кращого спортсмена січня. Ним став переможець Кубка Європи з вітрильного спорту Іван Жукалін.

На звання «Кращий спортсмен Березень» було номіновано троє спортсменів - переможець і срібний призер Кубка Європи з вітрильного спорту Іван Жукалін та Валерій Кудряшов відповідно, а також срібний призер Чемпіонату України з кульової стрільби Валентина Чунихина.

Переможця визначили члени Координаційної ради з питань розвитку фізичної культури та спорту Маріуполя, а також користувачі офіційної групи управління з фізичної культури і спорту.

«Маріуполь - морське місто. Ми повинні не тільки зберігати водні види спорту, а й зробити їх візитною карткою нашого міста», - зазначив Володимир Курський.

Нагородження Івана Жукаліна провели начальник навчально-спортивному відділу управління спорту міської ради Георгій Федоренко та голова депутатської комісії з питань духовності, молодіжної політики, освіти і спорту Володимир Курський.

 «Цей спорт виховує характер, силу волі і дисциплінує. Море не прощає помилок. А також вітрильний спорт - один з найкрасивіших», - розповів Іван.