Новини

Назад

Чим живе КСН: комітети та депутати готують грандіозне святкування Масляної для жителів (ФОТО)

09 лютого 2018, 10:56
849
Суспільство, Діяльність депутатського корпусу

Масляну багато хто чекає з великим нетерпінням. Адже протягом 7 днів можна не тільки веселитися, але і їсти від душі, насолоджуючись млинцями. У комітетах самоорганізації населення готують святкові програми з концертами, пригощаннями і спалюванням опудала, залучаючи до допомоги своїх депутатів.

Як розповідають в комітетах самоорганізації населення, для них Масляна завжди ціле дійство. Намагаються задіяти всіх активних жителів до організації та участі.

«Ми щороку організовуємо театралізоване та костюмоване свято для дітей. З піснями, танцями, вікторинами і обов'язково з призами», -розповідає голова КСН «Надія» Надія Безбатько.

Крім цього, для людей похилого віку в комітеті проведуть дружнє чаювання з млинцями та задушевними розмовами.
Веселитися з нагоди Масляної планують і в КСН «Жемчужний». Разом з депутатом Олександром Кузнєцовим займаються організацією та підготовкою до свята.

Комітети «Центральний» і «Азовстальський» об'єднають зусилля і проведуть Масляну разом. Як поділилася голова КСН «Центральний» Лариса Шаруда, у них буде два заходи: в дитячій бібліотеці, де дітям розкажуть про історію виникнення свята, а інше, більш масштабне, спільно з Будинком творчості. «Тут вже будуть і пісні, і танці і солодощі для дітлахів», - уточнює Лариса Шаруда.

Варто зазначити, що до Масляної готуються в усіх районах міста.