Новини

Назад

У рамках акції "Новорічне диво для кожної дитини" було зібрано понад 4 тисячі гривен (ФОТОРЕПОРТАЖ)

27 грудня 2017, 16:55
759
Сесії міської ради, Діяльність депутатського корпусу

Сьогодні перед останньою цього року сесією міської ради в холі ПК "Молодіжний" за ініціативою депутата Ніни Павлюк була проведена благодійна акція "Новорічне диво для кожної дитини". Депутати, голови комітетів самоорганізації населення та представники громадськості змогли отримати на пам'ять сувенір, виготовлений вихованцями міських творчих колективів. 

"Сьогодні тут представлені ляльки - мотанки, картини, новорічні іграшки, швацькі вироби, які згодяться будь-якій господині. Велика частина представлених на акції робіт була виконана дітьми - вихованцями творчих гуртків", - говорить Ніна Павлюк.

Міський голова Вадим Бойченко, секретар ради Степан Махсма, депутати активно підтримали акцію, роблячи свій внесок у допомогу дітям з інвалідністю. Так, Ольга Пікула взяла на пам'ять декілька дитячих робіт. "Завжди підтримую такі благодійні заходи. Можна не лише обрати сувенір, але й упізнати ім'я дитини, яка його зробила. І те, що такі акції влаштовують перед сесією, позитивний момент, оскільки заряджає нас депутатів на плідну роботу", - ділиться депутат. Не пішли без сувенірів Володимир Курський, Геннадій Жигіль, Ірина Чомаєва, Володимир Яковенко, Ірина Дудіна, Лілія Тихонова, Оксана Радченко та інші депутати.

Нагадаємо, що зібрані кошти будуть спрямовані на організацію Різдвяного святва для дітей та їх батьків, які через свої фізичні можливості не можуть відвідувати масові заходи. "Сьогодні ми зібрали 4200 гривен, це перша "ластівка", сподіваюся, що при проведенні наступних таких благодійних заходів, ми зможемо допомогти більшій кількості нужденних дітей", - зазначила Ніна Павлюк.