Новини

Назад

У Маріуполі триває знос незаконно встановлених МАФів

07 грудня 2017, 15:30
1246
Суспільство

Маріуполь продовжують очищати від незаконних об'єктів торгівлі. Сьогодні результатом спільної роботи управління земельних стосунків, інспекції міського ради з благоустрою і центральним відділом виконавчої служби став демонтаж МАФу, що захаращував пішохідну зону по вулиці Артема.

Як прокоментував ситуацію начальник інспекції по благоустрою Сергій Марчук: "У підприємця - власника МАФу закінчився термін дії документів, що встановлювали право на оренду землі, в результаті судом прийнято рішення зробити повернення земельної ділянки територіальній громаді. На сьогодні вже 134 незаконно встановлені кіоски - демонтовані, завдяки чому, місто перетворюється та придбає новий сучасний вигляд".

Він нагадав, що згідно діючої Комплексної схеми розміщення МАФів, усі незаконні об'єкти будуть демонтовані. Власники можуть самі прибрати кіоски. Інакше - знос виконується працівниками комунальних підприємств. При цьому, якщо власник побажає забрати об'єкт, то необхідно буде розрахуватися за усі роботи по його демонтажу та зберіганню.