Новини

Назад

Маріупольські депутати вийшли на мітинг до Дня Гідності та Свободи (ФОТОРЕПОРТАЖ)

21 листопада 2017, 13:42
717
Діяльність депутатського корпусу

Разом з сотнями маріупольців представники міської влади прийшли до пам'ятника Т.Г. Шевченка, щоб згадати про силу єдності та вшанувати пам'ять тих, хто загинув в ім'я світлого майбутнього України.

Після покладання квітів до підніжжя пам'ятника Кобзарю депутат міської ради Володимир Яковенко розповів, що для нього означає День Гідності та Свободи: "Кожна людина повинна завжди говорити правду і відповідати за свої слова. Не підписання документів, які означали б просування України в бік Європи, обурило українців. У перших лавах, як завжди, йшли наші молоді люди - найбільш активна частина населення. Я вважаю, що необхідно відзначати День гідності. Це правильно. Ми підтримуємо ідею про те, що ми вільні, і не потрібно диктувати нам чиїсь думки".

Депутати, які були присутні на мітингу, вважають, що такі патріотичні дати необхідно відзначати. Українці повинні пам'ятати про події на Майдані, про Небесну сотню і про захисників країни, які загинули на війні. Вони відстоювали демократію і свободу нашої країни.