Новини

Назад

Ремонт доріг і тротуарів - проблеми, з якими маріупольці прийшли на прийом до Степана Махсми (ФОТОРЕПОРТАЖ)

11 жовтня 2017, 14:32
729
Діяльність депутатського корпусу

На черговий прийом до секретаря міської ради звернулися люди, які не змогли вирішити свої проблеми самостійно і потребують допомоги від місцевої влади. 


Жителі  назвали і особисті питання - сприяння в оформленні необхідних документів, і громадські – ремонт відмостки і оформлення документів на право власності ОСББ. Також обговорювали низку дорожніх питань.


Жінка, яка мешкає на вулиці Котляревського, звернула увагу секретаря ради на давню проблему - ями на проїзді. За її словами, пересуватися  цією ділянкою небезпечно і для дітей, і для дорослих. Як з'ясувалося, для проведення ремонту треба підготувати безліч документів. Вони будуть готові не раніше середини листопада. Після цього в зимовий час ремонт дороги проводити недоцільно. Єдине рішення проблеми на сьогодні - відсипати дорогу шлаком. Таке доручення Степан Махсма і дав керівникам профільного Департаменту і комунального підприємства.


З проблемою схожого характеру прийшла до секретаря ради ще одна активна жителька. Вона попросила посприяти у вирішенні важливого питання - ремонту тротуару по вулиці 9-Авіадивізії навпроти дома №32. За її інформацією, підприємство, ремонтувало підземні комунікації ще в липні, не виконало своїх обіцянок з благоустрою території. Секретар ради зобов'язав комунальне підприємство в тижневий термін подати заявку до "Маріупольавтодору" й якнайшвидше відновити асфальтове покриття.


Загалом на прийомі було розглянуто сім питань від жителів. Степан Махсма підкреслив, що вважає кожне звернення важливим, але по деяких з них складно допомогти через бюрократичні процеси.