Новини

Назад

Практика виїзних прийомів допомагає секретареві ради Степану Махсмі швидко розбиратися в проблемних питаннях громадян (ФОТО)

11 жовтня 2017, 14:21
574
Діяльність депутатського корпусу

Степан Махсма проводить особисті прийоми не лише в приміщеннях комітетів самоорганізації населення і громадської приймальні, але й практикує виїзні зустрічі, де безпосередньо знайомиться з проблемами мешканців. 


Таким чином секретар ради відреагував на звернення мешканців 166-го будинку на проспекті Нахімова. Вони скаржилися, що упродовж тривалого часу тріщини руйнують будинок. Люди не знають, як позначиться на житловому будівництві сезон холодів і дощів. Адже процеси руйнування можуть активізуватися з опадами.


Степан Махсма разом з комунальними службами і керуючою кампанією "Приморська" оглянули будинок. Як розповів директор Департаменту розвитку житлово-комунальної інфраструктури Ігор Бабек, через вогкість в підвалі фундамент дає усадку, від цього і утворюються тріщини. До речі, щоб фіксувати рівень розбіжності будинку, в 2014 році на стіні були встановлені маяки.

 
За результатами виїзду і визначення міри пошкодження будинку було прийнято рішення: внести його до переліку об'єктів, що вимагають капітального ремонту на 2018 рік. Нині визначений підрядник, який розроблятиме проектно-кошторисну документацію на виконання посилення конструкцій житлового будівництва. Ці роботи планується виконати до середини грудня.

А з січня по червень 2018 року буде проведено тендер і визначений підрядник на виконання капітального ремонту, який заплановано на кінець другого кварталу.