Новини

Назад

У Маріуполі продовжують чистити зливну каналізацію

09 жовтня 2017, 16:25
1022

Працівники «Маріупольавтодор» за допомогою спеціальної техніки очищали зливову каналізацію вздовж проспекту Металургів. Провідний спеціаліст ділянки утримання штучних споруд, МАФів, зливової каналізації та дорожньої розмітки КП «Маріупольавтодор» Станіслав Болдарев розповів, що застосовується багатофункціональна техніка, яка оснащена комбінованим насосом.

Працівники КП «Маріупольавтодор» розповіли, що основна причина, чому з доріг не сходить дощова вода - забита брудом, мулом, піском, листям та іншим сміттям зливова каналізація.

«Щоб прочистити зливову каналізацію, ми відкриваємо лоток та все вимиваємо. Незаперечна перевага комбінованого насоса в тому, що їм можна викачувати мул з колодязів, який раніше вичищали вручну», - пояснив Станіслав Болдарев.

Раніше зливову каналізацію чистили лопатами та промивали їх шлангом. Крім того, не всі зливові каналізації були закріплені за конкретним комунальним підприємством.

Зараз КП «Маріупольавтодор» виконує поставлене міським головою завдання - прибрати всі аварійні ділянки. Робота йде за графіком, вже усунені найбільш проблемні місця зливової каналізації з використанням техніки. Вона буде продовжена до морозів.