Новини

Назад

У Маріуполі знову конфіскували підакцизну групу товару на 39 тисяч гривень

09 жовтня 2017, 14:00
783
Економіка

Представниками виконкому  міської ради спільно з правоохоронцями під час рейду виявлені факти порушення торговельної діяльності  та незаконного продажу підакцизного товару   у Центральному районі.  На підприємців складено  протоколи  про адміністративне правопорушення за  ст.156 –ч1 Кодексу України.

Зі слів начальника відділу взаємодії з правоохоронними органами Олександра Клименко   під час рейду, проведеного спільно з представниками  департаменту економіки та структурних реформ міської ради та  відділу поліції  зафіксовані факти  незаконного продажу алкогольної та тютюнової  продукції  по проспекту Металургів, 64 та по вулиці Воздухофлотскій, 30.

По даному факту правоохоронцями  складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст.156 -1 Кодексу України. З двох торгівельних об’єктів конфіскували  підакцизну групу товару на загальну суму 39688 грн – 1496 пачок сигарет та 127 одиниць алкоголю. Матеріали справ будуть передані в суд.

Нагадуємо, за розпорядженням міського голови , з метою запобігання нелегального продажу підакцизної продукції, а також недопущення реалізації фальсифікату у Маріуполі, співробітниками виконкому спільно з правоохоронними органами  й надалі будуть вестись  перевірки об'єктів торгівлі.