Новини

Назад

Чим живе КСН: на території комітету "Центральний 1" турбуються про безпеку дітей та людей з інвалідністю (ФОТО)

05 жовтня 2017, 10:12
687
Суспільство, Діяльність депутатського корпусу

В цьому районі покращують зовнішнє освітлення, вирішують питання з монтажем лежачих поліцейських, вже встановили тактильну плитку на жвавому перехресті.


З початку навчального року в КСН "Центральний 1" вирішили убезпечити школярів ЗОШ №34 та ЗОШ №4 від водіїв, які люблять швидку їзду.


На прохання жителів відбулася виїзна комісія з питання доцільності встановлення лежачих поліцейських на шляху до школи біля будинку №47 по вулиці Сеченова. Як повідомила голова комітету Вікторія Делікатна, тепер потрібно зібрати підписи жителів та дотриматися необхідних процедур. Установка лежачих поліцейських на цьому відрізку шляху запланована.


Також, з огляду на той фактор, що зараз темніє рано, а діти пізно повертаються зі школи додому, за кошти КСН проведено ремонт мереж зовнішнього освітлення на території ЗОШ №34. Тут також встановили дві лампи зовнішнього освітлення. Вікторія Делікатна зазначила: "Діти вчяться довго, о 16-17 годині вже темно. Гроші для цього ми закладали. У дворі 34-ї школи вже встановили дві лампи. Також ми плануємо по максимуму висвітлити і дитячі майданчики".


Для зручності людей з інвалідністю була встановлена тактильна плитка для сліпих на перетині вулиці Покришкіна і проспекту Металургів. За словами голови КСН, це дуже жваве перехрестя, і незрячих людей таким чином можна убезпечити.