Новини

Назад

«Моє життя пов’язане з музикою», - маріуполець Олексій Понятовський

08 лютого 2018, 18:26
1431
Суспільство

Без його чарівного співу не проходить  жодний міський захід, його милозвучний голос зачаровує слухачів. 29-річний маріуполець Олексій Понятовський  не розлучається з творчістю ні вдень, ні вночі. Наразі є вокалістом міського духового оркестру та учасником молодого, але перспективного колективу «Bless Voices».

Творча діяльність Олексія Понятовського почалася ще зі шкільної лави. Маріуполець навчався у музичній школі за класом баян, хоча мріяв грати на гітарі. Тяга до співу проявилася тільки у 16, коли прийшов у МПК «Чайка». Згодом, на одному із виступів, Олексія Понятовського помітив дирижер міського духового оркестру та через невеликий проміжок часу став «баритоном» колективу.

«На заняття з вокалу я потрапив до гарного викладача. За короткий строк вона навчила мене правильно керувати своїм голосом. Результат нашої спільної роботи –  я здав на вищий бал творчий конкурс та вступив до консерваторії», - зауважив Олексій.

Незважаючи на щільний графік, маріуполець встигає займатися монтажем і озвучувати комп’ютерні ігри. При прослуховування музики у повсякденному житті – кожну секунду пісні розбирає по нотах.

Рідну «Чайку» не покинув і досі. Навіть приклав максимум зусиль для створення молодого вокального колективу «Bless Voices». Дівчата та хлопці різного віку виконують пісні у незвичній обробці, самостійно їх записують і завжди готові працювати для покращення творчого потенціалу.

Свій, насправді, унікальний голос, не вважає даром. Розповідає, що кожен має змогу навчитися співати: «У мене був чистий голос, але я не міг правильно їм керувати. Щодня вчився, приклав до цього максимум зусиль. Мені подобається чим я займаюся та ніколи не покину музику».

Олексій Понятовський – різнопланова особистість, яка завжди готова йти вперед, не боїться навчатися новому і невідомому. Його енергії  та завзятості вистачить робити нові справи.