Новини

Назад

«Маріупольавтодор» ремонтує ділянку дороги по вулиці Шевченка

23 квітня 2018, 12:52
1147
Житлово-комунальне господарство

Комунальне підприємство продовжує виконувати поточний ремонт дорожнього полотна. Сьогодні ведуться роботи з асфальтування ділянки вулиці Шевченка. Автомобілісти не один рік скаржилися на незадовільний стан проїжджої частини.

Про це розповів директор КП «Маріупольавтодор» Дмитро Чучмай. Спочатку планувалося провести ямковий ремонт дороги. Але після зими її стан в рази погіршився, тому підприємством було прийнято рішення повністю зняти старе покриття та укласти новий шар асфальтобетону.

«Ми проводимо поточний ремонт ділянки дороги вулиці Шевченка - від Торгової до Куїнджі. На площі в 2500 квадратних метрів уже зняли старе асфальтне покриття і укладаємо нове. Всього поточним ремонтом цього року плануємо охопити близько 50 тисяч квадратних метрів дороги», - зазначив Дмитро Чучмай.

Він також підкреслив, що допомагає виконувати роботи ще швидше та якісніше нещодавно придбана дорожня фреза, ширина захвату якої 1,5 метра. «Автодор» зміг придбати нову техніку завдяки підтримці міського голови і депутатів міської ради, які виділили необхідне для цього фінансування.

За словами Дмитра Чучмая, стара фреза з обсягами роботи не справлялася та поступається своїми технічними параметрами новій. Їй було вже більше 15 років, а ширина захвату - всього 1 метр. Наприклад, для зняття старого шару в 2500 квадратних метрів дороги по вулиці Шевченка старій фрези знадобилося б 10 днів, нова ж - впоралася за 2 дні.

«Таким чином, швидкість фрезерування збільшилася в п'ять разів!» - ділиться директор «Автодору».