Новини

Назад

«Маріуполь - це мирне місто, в якому розвивається спорт», - Олексій Казанцев

28 липня 2017, 15:00
1086
Спорт

В ході брифінгу Олексій Казанцев розповів представникам засобів масової інформації про виконану роботу управління за півроку. За цей час організовано понад 200 спортивно-масових заходів. Серед них - відкриті тренування з чемпіонами з кікбоксингу і плавання з Данилом Чуфарову і Олександром Олійником. А в приморському парку проведено Кубок України з Мini DH, на який приїхали велосипедисти з усієї України.

Він поділився успіхами і маріупольських спортсменів на міжнародній арені, зазначивши: «Завдяки їх наполегливій роботі й блискучим результатам, всі бачать, що Маріуполь - це мирне місто, в якому розвивається спорт».

Начальник управління з фізичної культури та спорту поділився планами на майбутнє. За його словами, в пріоритеті робота з реконструкції плавальних басейнів міста та інших спортивних об'єктів міста. Також велика увага приділяється обладнанню спортивних майданчиків у всіх районах міста.

«Коли ми говоримо про плани на майбутні, ми позиціонуємо Маріуполь як комфортне місто. Тобто місто з розвиненою економікою, інфраструктурою, в якому можна як відпочити, так і зайнятися спортом. Наша мета - зацікавити дітей та молодь спортом і прищепити їм любов до здорового способу життя, відірвавши їх від моніторів », - акцентував Олексій Казанцев