Новини

Назад

«Я хочу побачити реальний графік установки зупиночних павільйонів нового зразка», - Олександр Голтвенко

02 серпня 2017, 17:27
667
Суспільство

Сьогодні перший заступник міського голови Олександр Голтвенко зустрівся з підприємцями, які зобов'язувалися встановити зупинкові павільйони нового зразка уздовж 15-го маршруту. На даний момент, згідно з прийнятим архетипом, обладнана лише одна зупинка.

Нагадаємо, раніше підприємці, які здійснюють торговельну діяльність на зупинках загального користування, зобов'язалися встановити зупинкові павільйони нового зразка за свій рахунок. Однак, бізнесмени не поспішають приступати до реалізації проекту.

З'ясовував причини ситуації, що склалася, перший заступник міського голови,  зібравши на нараду підприємців та профільних фахівців. Бізнесмени називали різні причини: від проволоки з оформленням документів до фінансових затримок.

«Я хочу побачити реальний графік установки зупиночних павільйонів нового зразка», - підкреслив Олександр Голтвенко. До кінця року уздовж 15-го маршруту повинні з'явитися нові зупинки.

В іншому випадку будуть розривати співпрацю з підприємцем. Натомість на цьому місці з'явиться муніципальна зупинка без будь-якої торгівлі. З тими, хто не прийшов на нараду та ігнорує взяті на себе зобов'язання, додатково проведуть переговори. Якщо це не вплине, місто перестане співпрацювати з недобросовісними бізнесменами.