Новини

Назад

«Автодор» відновлює асфальтне полотно після розриттів

10 жовтня 2017, 16:24
956
Житлово-комунальне господарство

Тепер наслідки розриттів після ремонтних робіт, які порушили цілісність дорожнього покриття, ліквідує комунальне підприємство «Маріупольавтодор». Сьогодні його співробітники працюють вздовж вулиці Кальміуської. Всього в Центральному районі налічується понад 1100 невпорядкованих розриттів.

Про це розповів голова Центральної районної адміністрації Володимир Петров. Минулого року на цій вулиці «Міськводоканал» провів роботи по частковій заміні водоводу, зараз «Автодор» приступив до відновлення асфальтобетонного покриття. Жителі й автомобілісти раді, що дорогу приведуть до ладу.

За 2 місяці роботи «Автодору» тільки в Центральному районі відновлено асфальтне покриття після 58 розриттів. Варто відзначити, що раніше їх благоустроєм займалися бригади комунальних підприємств, які проводили на даних ділянках роботи. В кінцевому підсумку все це зводилося до засипки землею та шлаком. Щоб усунути неефективність, міська влада створила нове підприємство «Маріупольавтодор», прямий обов'язок якого - вести роботи з укладання асфальтного покриття.

«Наше завдання - налагодити максимально ефективне усунення свіжих розриттів. Є регламентні терміни по просіданню грунту, шлакування, утрамбовки, відновленню асфальтного покриття. Повинен бути мінімальний проміжок часу між виробництвом земляних робіт і відновленням асфальтобетонного покриття», - пояснив Володимир Петров.

Як зазначає начальник аварійної служби Центрального району «Міськводоканалу», вони злагоджено взаємодіють з «автодорівцямі». На кожен місяць розроблений графік робіт. Асфальт після розриттів відновлюють у всіх районах Маріуполя.